Fritidsklub Nyheder


Kom til sommerfest

Husk at børn kun må komme til festen ifølge med en voksen. Hvis ens egen familie ikke kan den dag, kan man aftale at tage med en anden familie. Man skal så bare gå hjem sammen med dem.

 
Klubnyt forår 2019

Så går april på hæld og der er sket en del i klubben siden sidste nyhedsbrev.

Vores gamle hus er væk og det var en oplevelse at se nedrivningen fra start til slut. Det gik meget hurtigt, kun nogle dage fra arbejdsfolkene havde tømt huset til de begyndte at rive huset ned, så der til sidst kun var en tom grund.

Vi har også været en afskedstur i Lalandia med vores 6. klasser. Det var en rigtigt hyggeligt. Vi fik badet en masse, så vi næsten lignede rosiner, hygget i husene, spist en masse slik, spillet bold og næsten ikke sovet.

Så har vi haft klubbens store talentshow. Det var sjovt at se så meget børnene går op i denne aktivitet. Vi havde først en audition, hvor alle gik videre og et par uger efter havde vi så selve showet. Der var masser af publikum og god stemning i huset.

Vi har også i denne måned haft besøg af vores kommende børn fra Kvikmarken og Vadgård skoler. Vi har som altid haft et talentshow på programmet, hvor børnene har kunne optræde. Det er altid sjovt og de havde nogle dejlige dage med at øve og være på besøg. De nye børn kan så komme på besøg efter behov i maj måned.

Påskeferien er vel overstået, vi havde kun åbent i 2 dage, hvor der bl.a. var en succesrig tur til bakken. Vi håber at I alle har nydt ferien og spist masser af god mad og hygget med jeres familier.

 
Isøre 2019

Igen i år går klubbens sommertur til ISØRE feriekoloni, der ligger ved Rørvig. Som altid, er det her hvor nye venskaber opstår og gamle venskaber styrkes. Den røde tråd på turen er fællesskabet, hvor der vil være masser af leg og konkurrencer.

Afgang: Søndag d. 28.07.2019

Hjemkomst: Søndag d. 04.08.2019

Pris kr. 1100,- som dækker fri kost, logi, transport og billet til Sommerland Sjælland.

Ved tilmelding betales et depositum på 200,-

Betaling og tilmelding skal ske med Gladsaxekort til en voksen i køkkenet.

Infomøde bliver i juni - endelig dato kommer senere.

Der er max 50 pladser!

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et midlertidigt nummer som er 2380 3149.

Vi håber på at få vores gamle nummer tilbage på et tidspunkt.

 
Kaninnyt

Hej alle kaninbørn og voksne.

Siden sidst er vi blevet beriget med nogle smukke unger som vores Ninka har leveret. Vi har fået fire søde små unger og de er så søde. Vi håber at der er to piger i kuldet, for dem beholder vi så. Drengen er der styr på. Det er dejligt med kaninunger for der er så mange piger (og lidt drenge) som kommer i huset hverdag og kæler og leger med ungerne. Mor Ninka nyder vist også at få fred nogle timer i løbegården.

Ellers er vi begyndt på at man kan komme i weekenden og passe kaninerne. Man får en seddel hos Camilla som skal underskrives derhjemme, så vi er sikre på at kaninerne bliver passet. Man må meget gerne skrive flere weekender på.

Vi efterlyser jo altid æblegrene til at smide i vores løbegård, da det er super godt for kaniners tænder at gnave i, så bliver deres tænder også slidt. Så når I nu skal beskære træer så må I endelig komme til klubben med grenene.

Hilsen Camilla og kaninerne

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL