Klubnyt December

Hej alle børn og voksne. Nu nærmer den skønne tid sig og vi er ved at komme i julestemning i klubben. Der sker jo en del på vores udendørs områder for tiden, med den nye pavillon og gravearbejde, men ungerne tager det pænt, og er heldigvis gode til stadig at gå lidt ud og spille bold og komme i kaninhuset.

I december er der fuld gang i julegaverne på det kreative værksted, og vi er sikre på at der kommer til at ligge mange gaver under jeres juletræer derhjemme.

Hver dag i december har vi et lille nissepar, som gemmer sig på skift. Alle børn kan deltage i nisselegen, og det går ude på at finde nissen og aflevere den i kaninhuset, hvor nisserne bor. Er man den heldige finder af nissen, får man lov at åbne chokolade kalenderen og spise indholdet, mums.

Vi har også sjove lege i salen hver dag, det starter klokken 14.45. Det går ud på at havde det sjovt med sine venner og få grinet sammen. Der er også små gaver til vinderne, hver dag, også her er alle meget velkommen uanset alder, højde og hårfarve.

I kaninhuset hygger vi med the og klipper julenisser og prøver at holde varmen så godt vi kan. Der er flere kaniner som skal hjem på juleferie, men for de kaniner som bliver tilbage er der sørget godt for dem, der kommer hverdag store piger og giver dem mad og drikke.

Tirsdag d. 11 december tager vi en tur til Lyngby storcenter og jule hygger og kommer i julestemning. Vi tager afsted fra klubben 14.45 og er hjemme igen kl. 19.00. Hvis du vil med så hent en tilmelding i klubben, hvorpå der også er flere oplysninger om turen.

Fredag d. 21 december er sidste dag inden juleferie, så kom endelig i klubben, vi hygger for vildt.

Når vi mødes igen, i det nye år, vil vi ligge lidt i flytterod, da vi jo skal flytte ind i de nye pavillon 7. januar, så alt kører nok ikke helt som det plejer i starten.

Rigtig glædelig jul og godt nytår. Venlig hilsen personalet.