Kaninnyt

Kanin nyt.

Så er der lidt nyt fra vores dejlige kaninhus. December måned bød på en del overraskelser i form af gravide kaniner og en sød hankanin der måtte flytte fra os. Vi er ikke klar til at have hankaniner i huset. Ninka fik en sød unge i starten af december, men den lille unge klarede der ikke. Så havde vi en kanin der desværre ikke kunne klare en fødsel og den gik hen og døde i barselsengen. Det var lidt svært for alle os kanin elskere, men vi fik nogle gode snakke om liv og død.

Vores søde kanin Popcorn tog så hjem på weekend og fødte der 5 små unger, som vi glæder os til skal komme ned i klubben, men det bliver først når de må flyttes. Hvis der er nogle som måske er interesserede i unger må I endelig komme og sige det til de voksne i klubben. Det kan være, at vi har nogle unger til overs.

Vi har hygget med pandekager og vafler ude foran kaninhuset. Det er Thomas som har hygget om os og alle de andre børn i klubben. Der er nu ikke noget som en lun pandekage i kulden, når man skal ordne kaninhus.

Lige før juleferien var dyrlægen på besøg igen. Alle kaninerne var fine, men han mente at der var flere som var gravide, men vi har nu ikke set nogle unger endnu.

Den 19. december gik vi alle på juleferie og kaninerne blev passet at de store piger fra 9. klasse. Jeg har også været forbi et par gange for at se til kaninerne. Nu hygger kaninerne sig i løbegården og har fået et smukt aflagt juletræ at bide i.

Godt nytår fra alle os i kaninhuset.