Klubnyt forår 2019

Så går april på hæld og der er sket en del i klubben siden sidste nyhedsbrev.

Vores gamle hus er væk og det var en oplevelse at se nedrivningen fra start til slut. Det gik meget hurtigt, kun nogle dage fra arbejdsfolkene havde tømt huset til de begyndte at rive huset ned, så der til sidst kun var en tom grund.

Vi har også været en afskedstur i Lalandia med vores 6. klasser. Det var en rigtigt hyggeligt. Vi fik badet en masse, så vi næsten lignede rosiner, hygget i husene, spist en masse slik, spillet bold og næsten ikke sovet.

Så har vi haft klubbens store talentshow. Det var sjovt at se så meget børnene går op i denne aktivitet. Vi havde først en audition, hvor alle gik videre og et par uger efter havde vi så selve showet. Der var masser af publikum og god stemning i huset.

Vi har også i denne måned haft besøg af vores kommende børn fra Kvikmarken og Vadgård skoler. Vi har som altid haft et talentshow på programmet, hvor børnene har kunne optræde. Det er altid sjovt og de havde nogle dejlige dage med at øve og være på besøg. De nye børn kan så komme på besøg efter behov i maj måned.

Påskeferien er vel overstået, vi havde kun åbent i 2 dage, hvor der bl.a. var en succesrig tur til bakken. Vi håber at I alle har nydt ferien og spist masser af god mad og hygget med jeres familier.