Nyt link til Gladsaxekortet

Vores link til Gladsaxekortet var åbenbart hold op med at virke. Dette er der nu rettet op på, så du igen kan klikke på linket i bjælken og komme direkte ind på siden.

Hilsen Club 222

 
Rystesammentur for nye børn

Den bedste start i klubben, får man ved at tage med på rystesammentur.

Udover at du får en super sjov weekend, har du også her mulighed for at møde mange af de andre som også starter i klubben i år. Få nye venner og hyg dig med dem du har i forvejen.

Vi skal på stjerneløb, lave dyster, hygge, feste og bade hvis vandet er varmt nok.

Du har også mulighed for at sove i telt. Det kan enten være dit eget eller et af klubbens. Husk at sige ved tilmelding om du vil sove i telt.

Praktisk info:

Huskeliste: Sengelinned eller sovepose og lagen, tøj til det danske vejr, og hvad du ellers skal bruge af tøj, badetøj, toiletsager og tandbørste, håndklæde, evt. bamse/sovedyr og hvad du ellers måtte få brug for. Din bagage må dog ikke være tungere end at du selv kan bære den.

Vigtigt! Hvis du skal ligge i telt skal du også medbringe: Sovepose eller dyne, liggeunderlag e.lign. (hvis luftmadras, skal du selv have pumpe med og selv kunne pumpe den op), lommelygte, varm trøje. Hvis du selv har telt med, er det en god idé at øve sig i at slå det op sammen med én som har prøvet det før og kan lære dig det. Henrik er dog lidt af en teltspecialist, hvis der skulle opstå problemer.

Hvis jeres barn lider af allergi eller der er andre helbredsmæssige ting som vi skal tage højde for, bedes I melde det ind til klubbens personale snarest og evt. indlevere nødvendig medicin i god tid før afrejse, da vi ikke har tid til at modtage oceaner af info på afrejsedagen.

Vi kan i akutte nødstilfælde kontaktes på klubbens telefon 2380 3149.

Turen forgår fra d. 4/9 - 6/9 2020.

Prisen kr. 400,-. Tilmelding inden 15. august. Betaling med Gladsaxekortet ved tilmelding.

O.B.S. Turen er mobil-, computer- og tabletfri. I får selvfølgelig et nummer vi kan kontaktes på, men brug det kun i nødstilfælde, da kontakt med hjemmet har det med at trigge hjemve.

Hilsen Club 222

 
Isøre - Seneste nyt O.B.S.

Se de nyeste praktiske oplysninger om turen til Isøre ved at klikke HER

 
Info til nye forældre OPDATERET

Der gik et eller andet galt da vi uploadede dokumenterne fra den velkomstpakke I har fået. De er nu opdaterede og kan nu også ses online ses under generelt/Til nye forældre eller gå til artiklen ved at klikke HER

 
Om sommeren 2020 i Club 222

Åbningstider i sommerferien: Man-fre 09.00 - 17.00 (Uge 30 lukket)

Som noget nyt i år, skal du selv have mad og drikke med alle dage, da vi ikke må servere mad foreløbig.

Det er en god idé at have badetøj med i klub hver dag i ferien, da vi nogen gange laver spontane strandture, vandkamp eller lignende.

Vigtigt: Om onsdagen tager hele huset på tur og selve klubben holder lukket. Alle onsdagsture er gratis. Hvis man ikke vil med på den pågældende tur, kan man derfor ikke komme i klub den dag. Husk madpakke og drikkevarer, samt evt. penge, hvis man har brug for forfriskninger undervejs.

Hold øje med eventuelle møde- og afgangstider på de løbende ugeplaner. Afgangstiderne på onsdage kan godt være tidligere end andre turdage.

De foreløbigt planlagte onsdagsture er som følger:

Uge 27: Krabbefiskeri + strand

Uge 28: Naturpark Amager

Uge 29: Skovtur

Uge 30: Lukket

Uge 31: Københavner-walk m. små historier undervejs.

Uge 32: Sagnlandet Lejre (Hvis samværsreglerne tillader det).

Planerne for de enkelte uger udfyldes og annonceres hver mandag her på siden.

O.B.S.

P.g.a. corona har vi valgt, at vi gerne vil ud af huset så meget som muligt. Det betyder at man skal være i klubben senest kl. 10, hvis man vil være sikker på at der er et klubtilbud. Som udgangspunkt er vi hjemme omkring kl. 15, men hold øje med hjemmesiden, da nogle ture kan vare længere.

God sommer hilsen Club 222

 
Uge 28

Husk at onsdag er fast turdag, hvor hele klubben er på tur og huset er lukket. Vær opmærksom på seneste mødetid disse dage.

Mandag:

 

 

Tirsdag:

 

 

Onsdag:

 

 

Torsdag:

 

 

Fredag:

 
Seneste nyt 15.05.20

På grund af forsamlingsforbudet er Club 222 desværre nødt til at aflyse alle planlagte arrangementer. Dette gælder foreløbig i perioden frem til d. 1. Juli 2020.

Der foregår i øjeblikket kun såkaldt nødpasning i klubben ifølge den information I allerede har fået fra skolen. Det vil sige at man tilmeldes nødpasningen via kontakt til skolens ledelse.

Vi glæder os til at situationen bliver bedre og vi alle kan ses igen.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Hilsen Camilla, Trunte, Jønse, Thomas, Tommy og Henrik.

 
Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et nyt nummer som er 2380 3149.

Det nummer som står forneden på siden som en del af grafikken, er vores gamle nummer og gælder ikke længere.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 14.30 - 16.45

ons:   kl. 14.30 - 16.45

tors:   kl. 14.30 - 16.45

Fre:    kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL