Kom til sommerfest

Husk at børn kun må komme til festen ifølge med en voksen. Hvis ens egen familie ikke kan den dag, kan man aftale at tage med en anden familie. Man skal så bare gå hjem sammen med dem.

 
Klubnyt forår 2019

Så går april på hæld og der er sket en del i klubben siden sidste nyhedsbrev.

Vores gamle hus er væk og det var en oplevelse at se nedrivningen fra start til slut. Det gik meget hurtigt, kun nogle dage fra arbejdsfolkene havde tømt huset til de begyndte at rive huset ned, så der til sidst kun var en tom grund.

Vi har også været en afskedstur i Lalandia med vores 6. klasser. Det var en rigtigt hyggeligt. Vi fik badet en masse, så vi næsten lignede rosiner, hygget i husene, spist en masse slik, spillet bold og næsten ikke sovet.

Så har vi haft klubbens store talentshow. Det var sjovt at se så meget børnene går op i denne aktivitet. Vi havde først en audition, hvor alle gik videre og et par uger efter havde vi så selve showet. Der var masser af publikum og god stemning i huset.

Vi har også i denne måned haft besøg af vores kommende børn fra Kvikmarken og Vadgård skoler. Vi har som altid haft et talentshow på programmet, hvor børnene har kunne optræde. Det er altid sjovt og de havde nogle dejlige dage med at øve og være på besøg. De nye børn kan så komme på besøg efter behov i maj måned.

Påskeferien er vel overstået, vi havde kun åbent i 2 dage, hvor der bl.a. var en succesrig tur til bakken. Vi håber at I alle har nydt ferien og spist masser af god mad og hygget med jeres familier.

 
Isøre 2019

Igen i år går klubbens sommertur til ISØRE feriekoloni, der ligger ved Rørvig. Som altid, er det her hvor nye venskaber opstår og gamle venskaber styrkes. Den røde tråd på turen er fællesskabet, hvor der vil være masser af leg og konkurrencer.

Afgang: Søndag d. 28.07.2019

Hjemkomst: Søndag d. 04.08.2019

Pris kr. 1100,- som dækker fri kost, logi, transport og billet til Sommerland Sjælland.

Ved tilmelding betales et depositum på 200,-

Betaling og tilmelding skal ske med Gladsaxekort til en voksen i køkkenet.

Infomøde bliver i juni - endelig dato kommer senere.

Der er max 50 pladser!

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et midlertidigt nummer som er 2380 3149.

Vi håber på at få vores gamle nummer tilbage på et tidspunkt.

 
Kaninnyt

Hej alle kaninbørn og voksne.

Siden sidst er vi blevet beriget med nogle smukke unger som vores Ninka har leveret. Vi har fået fire søde små unger og de er så søde. Vi håber at der er to piger i kuldet, for dem beholder vi så. Drengen er der styr på. Det er dejligt med kaninunger for der er så mange piger (og lidt drenge) som kommer i huset hverdag og kæler og leger med ungerne. Mor Ninka nyder vist også at få fred nogle timer i løbegården.

Ellers er vi begyndt på at man kan komme i weekenden og passe kaninerne. Man får en seddel hos Camilla som skal underskrives derhjemme, så vi er sikre på at kaninerne bliver passet. Man må meget gerne skrive flere weekender på.

Vi efterlyser jo altid æblegrene til at smide i vores løbegård, da det er super godt for kaniners tænder at gnave i, så bliver deres tænder også slidt. Så når I nu skal beskære træer så må I endelig komme til klubben med grenene.

Hilsen Camilla og kaninerne

 
O.B.S. parkering og ændret adgang i klubben

I forbindelse med byggeriet af den nye letbane, inddrages klubbens parkeringsplads desværre til byggeplads. Der kan derfor ikke længere parkeres hér. Vi henviser til Buddingevej eller de mindre veje i området.

Indgangspartiet er også spærret af under byggeriet. Man går foreløbig ind til venstre for den gamle indgang.

Vh Club 222

 
Tur til Isøre 2019

Vi kan allerede afsløre, hvornår vi skal på sommerferiekoloni (Isøre) 2019. Så husk, at booke kalenderen næste år, så du/I kan komme med til Isøre 2019.

Dato for Isøre 2019 – d. 28 juli til d. 4 august 2019.

Alt det praktiske omkring tilmelding, betaling osv. vil komme i foråret 2019.

Hilsen

Club222

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

tirs: kl. 14.30 - 16.45

ons: kl. 14.30 - 16.45

tors: kl. 14.30 - 16.45

Fre:  kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er ret tit børn som klager over at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi har besluttet at børnene i klubben kun må være på f.eks. Youtube, når der er en voksen tilstede. Dette for at prøve at kontrollere at de ikke ser upassende indhold. Med så mange tilgange til nettet er det ikke muligt at stille garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan/opdager og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL