Klubnyt December

Hej alle børn og voksne. Nu nærmer den skønne tid sig og vi er ved at komme i julestemning i klubben. Der sker jo en del på vores udendørs områder for tiden, med den nye pavillon og gravearbejde, men ungerne tager det pænt, og er heldigvis gode til stadig at gå lidt ud og spille bold og komme i kaninhuset.

I december er der fuld gang i julegaverne på det kreative værksted, og vi er sikre på at der kommer til at ligge mange gaver under jeres juletræer derhjemme.

Hver dag i december har vi et lille nissepar, som gemmer sig på skift. Alle børn kan deltage i nisselegen, og det går ude på at finde nissen og aflevere den i kaninhuset, hvor nisserne bor. Er man den heldige finder af nissen, får man lov at åbne chokolade kalenderen og spise indholdet, mums.

Vi har også sjove lege i salen hver dag, det starter klokken 14.45. Det går ud på at havde det sjovt med sine venner og få grinet sammen. Der er også små gaver til vinderne, hver dag, også her er alle meget velkommen uanset alder, højde og hårfarve.

Læs mere…
 
Skitur til Isaberg

Club222 tilbyder én enestående 2-dags skitur i vinterferien (d. 10-11 februar 2019) for vores medlemmer og familie. I får mulighed for at få to hele dage på ski i et børnevenligt skiområde. Hvis du vil med, så læs nedenstående info, og tag en snak med dine forældre. Dette er en unik oplevelse i Club222-regi. ​

INFO:

Pris for selve turen m. skiudstyr:​

Barn 0-6 år                                    Kr. 1200,- pr. person​

Ungdom 7-15 år                          Kr. 1500,- pr. person​

Voksen 16 år og op efter        Kr. 1800,- pr. Person​

Har du selv skiudstyr? Er prisen:​

Barn 0-6 år                                    Kr. 1000,- pr. person​

Ungdom 7-15 år                          Kr. 1300,- pr. Person​

Voksen 16 år og op efter        Kr. 1400,- pr. Person​


I prisen er der inkluderet: Transport til Isaberg i egen bus, mad begge dage, overnatning i egne hytter. Vi tilbyder også skiundervisning, både til øvede og ikke øvede.  ​

Dato - søndag d. 10-02-19 til mandag d. 11-02-19​​

Tilmelding til turen er senest fredag d. 19-10-18. ​

Læs mere…
 
Tur til Isøre 2019

Vi kan allerede afsløre, hvornår vi skal på sommerferiekoloni (Isøre) 2019. Så husk, at booke kalenderen næste år, så du/I kan komme med til Isøre 2019.

Dato for Isøre 2019 – d. 28 juli til d. 4 august 2019.

Alt det praktiske omkring tilmelding, betaling osv. vil komme i foråret 2019.

Hilsen

Club222

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere på bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie eller find noget på nettet.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

tirs: kl. 14.30 - 16.45

ons: kl. 14.30 - 16.45

tors: kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er ret tit børn som klager over at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi har besluttet at børnene i klubben kun må være på f.eks. Youtube, når der er en voksen tilstede. Dette for at prøve at kontrollere at de ikke ser upassende indhold. Med så mange tilgange til nettet er det ikke muligt at stille garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan/opdager og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
BETALING KUN MED GLADSAXEKORT

Det er kommet os for øre, at nogen synes at informationsniveauet ikke har været højt nok i forhold til at det eneste gyldige betalingsmiddel i klubben er GLADSAXEKORTET og at vi fremover burde informere bedre om dette.

Som hjælp til jer kan vi informere om at netop dette er sagt og understreget på vores intromøde med nye forældre, det har stået her på denne hjemmeside i flere år, (da det efterhånden er et gammelt kommunalt påbud), på Tabulex og nu igen i denne artikel.

Vi anbefaler dem som føler sig underinformeret, fremover at holde sig orienterede på klubbens hjemmeside.

Vi har informeret om dette mange gange, men vi har åbenbart ikke sagt det højt nok, så her kommer den igen igen:

BETALINGER AF TURE, MAD OG ANDRE KLUBAKTIVITETER SKER KUN VED BRUG AF GLADSAXEKORTET, DA VI IKKE KAN ELLER MÅ HÅNDTERE KONTANTER.

Vh Club 222

 
VIGTIGT om Tabulex

MEGET VIGTIGT!!!

Alle forældre (nye som gamle) bør registrere sig på Tabulex (klik på link i bjælken øverst på siden).

Her kan I holde øje med hvorvidt jeres barn har checket sig ind og ud af klubben, se meddelelser m.m. Vi beder jer dog om ikke at sende os beskeder via Tabulex, da vi indtil videre har nok at gøre på Intra.

Det er ekstra vigtigt, at I går ind og udfylder eller genudfylder tilladelser, da f.eks. medietilladelsen er ændret til også at omfatte de film vi laver for tiden, som det er meningen skal ende på vores Youtubekanal.

Vh Club 222

 
Små film om klubben

På vores skraldespande, på skuret, i garderoben og ved cykelparkeringen sidder der nu QR-koder, som du kan scanne og se små film om hvordan du kan være med til at gøre klubdagen bedre for dig selv og dine kammerater. Alle koder på skuret er de samme og sådan er det også på skraldespandene, cyklerne og i garderoben.

Foreløbig er der kun lavet disse fire film, men der er flere på vej. Filmene kan også ses direkte på vores nye Youtubekanal ved at klikke HER

Hilsen Club 222

 
Tilmelding til ture og betaling iøvrigt

Al tilmelding til ture, betaling af aktiviteter, køb af mad og andre ting foregår kun via Gladsaxekortet.

Man møder op i køkkenet, betaler og bliver skrevet på listen til den tur man skal med på.

Man er først og kun tilmeldt en betalingstur, når man har betalt og dermed skrevet på deltagerlisten.

Find link til Gladsaxekortet (oprettelse og indbetaling) i vores menubjælke eller klik HER

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL