O.B.S. Til nye forældre

Husk møde for nye forældre:

Tirsdag d. 19.3 kl. 17-18 for Kvikmarken.

Onsdag d. 20.3 kl. 17-18 for Vadgård.

Hvis du vil se velkomstmateriealet, samt have de seneste oplysninger (hvis der er nogle) i forbindelse med dit barns opstart i klubben, så klik HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et midlertidigt nummer som er 2380 3149.

Vi håber på at få vores gamle nummer tilbage på et tidspunkt.

 
Audition til Talent 2019

Har du klubfaktor?

Kan du synge, danse, trylle, lave akrobatik eller du den vildeste standup´er, så kom til audition d. 19. marts kl. 15.15 og vis os hvad du kan. Hvis dommerne slipper dig igennem nåleøjet, får du lov at optræde til klubbens store show ”Talent 2019” som afholdes tirsdag d. 2. april kl. 15.00. Måske optræder du alene. Måske er I en gruppe som danser eller noget helt tredje.

O.B.S. Hvis I kommer til audition skal I være sikre på at I allesammen også kan optræde d. 2. april til selve showet.

Kom og slip dit talent løs.

 
Klubnyt

Velkommen til et nyt år og i nye lokaler. Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år og at alle forældrene har fået masser af hjemmelavede gaver, det var i hvert fald ikke fordi børnene hernede ikke lavede en masse gaver her.

Siden sidst er vi jo flyttet i vores nye pavilloner, det gjorde vi den 14 januar, med taler, sodavands drinks og pindemadder. Vi er meget glade for vores nye huse og det er børnene også. Vi var en smule ”hjemløse” en kort periode, derfor havde vi en masse ture ude af huset, det var fint.

I vinterferien var der nogle voksne, forældre og børn en tur på ski i det svenske. Det var alle tiders tur, og heldigvis kom alle hjem igen uden brækkede knogler. Herhjemme blev der rå-hygget med bål, kaniner, bagning, film og meget andet.

Foråret står for døren, vi kan mærke at vejret er ved at blive varmere, derfor har vi startet bålet op igen. Vi har en del arrangementer for døren, såsom talentshow, teamfest også selvfølgelig nye børn. Følg med på hjemmesiden.

 
Kaninnyt

Hej alle kaninbørn og voksne.

Siden sidst er vi blevet beriget med nogle smukke unger som vores Ninka har leveret. Vi har fået fire søde små unger og de er så søde. Vi håber at der er to piger i kuldet, for dem beholder vi så. Drengen er der styr på. Det er dejligt med kaninunger for der er så mange piger (og lidt drenge) som kommer i huset hverdag og kæler og leger med ungerne. Mor Ninka nyder vist også at få fred nogle timer i løbegården.

Ellers er vi begyndt på at man kan komme i weekenden og passe kaninerne. Man får en seddel hos Camilla som skal underskrives derhjemme, så vi er sikre på at kaninerne bliver passet. Man må meget gerne skrive flere weekender på.

Vi efterlyser jo altid æblegrene til at smide i vores løbegård, da det er super godt for kaniners tænder at gnave i, så bliver deres tænder også slidt. Så når I nu skal beskære træer så må I endelig komme til klubben med grenene.

Hilsen Camilla og kaninerne

 
O.B.S. parkering og ændret adgang i klubben

I forbindelse med byggeriet af den nye letbane, inddrages klubbens parkeringsplads desværre til byggeplads. Der kan derfor ikke længere parkeres hér. Vi henviser til Buddingevej eller de mindre veje i området.

Indgangspartiet er også spærret af under byggeriet. Man går foreløbig ind til venstre for den gamle indgang.

Vh Club 222

 
Tur til Lalandia

Kære 6. klasser... Så er der endelig kommet dato til lalandia... Den hedder d. 29. til 31. marts.

turen koster 900 kr. så få jeres børn meldt til hurtigst muligt,

Man betaler med sit gladsaxekort i klubben i køkkenet. Pengene dækker transport/indgang til lalandia/huse/morgenmad/og aftensmad...

Frokost står man selv for. Mere info følger når vi nærmer os.

Vi glæder os til en hyggelig tur.

Vh Tommy & Rathcke

 
Tur til Isøre 2019

Vi kan allerede afsløre, hvornår vi skal på sommerferiekoloni (Isøre) 2019. Så husk, at booke kalenderen næste år, så du/I kan komme med til Isøre 2019.

Dato for Isøre 2019 – d. 28 juli til d. 4 august 2019.

Alt det praktiske omkring tilmelding, betaling osv. vil komme i foråret 2019.

Hilsen

Club222

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

tirs: kl. 14.30 - 16.45

ons: kl. 14.30 - 16.45

tors: kl. 14.30 - 16.45

Fre:  kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 3 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL