Fyraftensmøde - AFLYST

Det varslede fyraftensmøde 7/10-2020 for nye forældre er desværre aflyst grundet restriktionerne, som følge af Covid-19 situationen.

Det var meningen at I her kunne høre om hvordan det er gået med indkøringen af jeres børn i klubben, samt komme med ris, ros og stille spørgsmål, i tilfælde af at der har meldt sig nogle. Vi ville også have vist jer filmen fra årets rystesammentur. Den vil blive vist ved en senere lejlighed.

Vi kan med glæde meddele, at indkøringen - på trods af alt - er gået utrolig godt. Jeres børn har indtaget klubben på fineste vis.

Skulle der alligevel være nogle af jer som har noget på hjerte eller spørgsmål, må I meget gerne skrive til os på Aula eller ringe til klubben for en snak.

Hilsen De voksne i Club 222

 
Skitur 2021 - UDSOLGT
  • Hvornår - Uge 7 i 2021 – tirsdag d. 16-02 til søndag d. 21.02
  • Hvor – Østrig, Neukirchen (Gasthof Venedigerblick)
  • Pris for børn – 3500,-
  • Pris for voksne – 4500,-
  • Der er kun 25 plads på turen, så det er først til mølle i forhold til booking.

 

Prisen inkluderer:

3 overnatninger

Halvpension (morgenmad og aftensmad)

4 dages liftkort t.o.m årgang 2001

4 dages skileje og skihjelm (obligatorisk i Østrig for unge under 15 år)

Busrejse - Neukirchen t/r med Østrigsruten

Læs mere…
 
Covid-19 opdatering

Kære forældre.

Vi oplever desværre at nogle forældre går ind på klubbens legeområde og i bygninger når der skal hentes børn. Der er stadig restriktioner omkring dette og vi beder jer om at respektere disse. Det vil sige at man venter på klubbens P-plads og søger kontakt med sit barn via telefon. Er barnets telefon løbet tør for strøm, kan man ringe til klubbens telefon 2380 3149, eller søge kontakt med en medarbejder. Det bedste ville være hvis I har mulighed for at lave faste gå-hjem-aftaler  med jeres barn. Det er desværre lidt besværligt, men vi skal nok prøve at være ekstra o.b.s. på jer når I står derude og skal afhente. Det handler i sidste ende om at passe så godt på hinanden som muligt.

Hilsen Club 222

 
Nyt link til Gladsaxekortet

Vores link til Gladsaxekortet var åbenbart hold op med at virke. Dette er der nu rettet op på, så du igen kan klikke på linket i bjælken og komme direkte ind på siden.

Hilsen Club 222

 
Info til nye forældre OPDATERET

Der gik et eller andet galt da vi uploadede dokumenterne fra den velkomstpakke I har fået. De er nu opdaterede og kan nu også ses online ses under generelt/Til nye forældre eller gå til artiklen ved at klikke HER

 
Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et nyt nummer som er 2380 3149.

Det nummer som står forneden på siden som en del af grafikken, er vores gamle nummer og gælder ikke længere.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 14.30 - 16.45

ons:   kl. 14.30 - 16.45

tors:   kl. 14.00 - 16.45

Fre:    kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er ret tit børn som klager over at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi har besluttet at børnene i klubben kun må være på f.eks. Youtube, når der er en voksen tilstede. Dette for at prøve at kontrollere at de ikke ser upassende indhold. Med så mange tilgange til nettet er det ikke muligt at stille garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan/opdager og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL