Nyt indchecknings system

Vi er blevet informeret om, at det på overordnet plan er blevet besluttet at opsige abonnementet på Tabulex. Derfor er det ikke længere muligt at checke ind via denne platform. Man skal i stedet bruge Komme/gå modulet på Aula.

Dette skaber naturligvis en udfordring for de medlemmer som går på Kvikmarken. Vi forventer at der kommer et udspil om en løsning på dette hurtigst muligt og informerer nærmere her på siden når en sådan foreligger.

Vi beklager ulejligheden, men dette er ikke noget vi som klub er herrer over. Alle spørgsmål vedrørende dette bedes rettet til klubbens ledelse.

Vh Club 222

 
Covid-19 Nyt Pr. 1/10-2020

Som en del af de nye restriktioner grundet Covid-19, har vi nu igen delt toiletterne op, så hvert toilet kun benyttes af én årgang. Der er sat skilte op på toiletdørene og børnene er informeret på et fællesmøde i klubben. Skulle dit barn ikke have været med til mødet, kan du evt. informere om dette. Vi fortsætter selvfølgelig de nye gode vaner omkring håndhygiejne og at holde så meget afstand til hinanden som muligt.

Hilsen Club 222

 
Skitur 2021 - UDSOLGT
  • Hvornår - Uge 7 i 2021 – tirsdag d. 16-02 til søndag d. 21.02
  • Hvor – Østrig, Neukirchen (Gasthof Venedigerblick)
  • Pris for børn – 3500,-
  • Pris for voksne – 4500,-
  • Der er kun 25 plads på turen, så det er først til mølle i forhold til booking.

 

Prisen inkluderer:

3 overnatninger

Halvpension (morgenmad og aftensmad)

4 dages liftkort t.o.m årgang 2001

4 dages skileje og skihjelm (obligatorisk i Østrig for unge under 15 år)

Busrejse - Neukirchen t/r med Østrigsruten

Læs mere…
 
Covid-19 opdatering

Kære forældre.

Vi oplever desværre at nogle forældre går ind på klubbens legeområde og i bygninger når der skal hentes børn. Der er stadig restriktioner omkring dette og vi beder jer om at respektere disse. Det vil sige at man venter på klubbens P-plads og søger kontakt med sit barn via telefon. Er barnets telefon løbet tør for strøm, kan man ringe til klubbens telefon 2380 3149, eller søge kontakt med en medarbejder. Det bedste ville være hvis I har mulighed for at lave faste gå-hjem-aftaler  med jeres barn. Det er desværre lidt besværligt, men vi skal nok prøve at være ekstra o.b.s. på jer når I står derude og skal afhente. Det handler i sidste ende om at passe så godt på hinanden som muligt.

Hilsen Club 222

 
Nyt link til Gladsaxekortet

Vores link til Gladsaxekortet var åbenbart hold op med at virke. Dette er der nu rettet op på, så du igen kan klikke på linket i bjælken og komme direkte ind på siden.

Hilsen Club 222

 
Info til nye forældre OPDATERET

Der gik et eller andet galt da vi uploadede dokumenterne fra den velkomstpakke I har fået. De er nu opdaterede og kan nu også ses online ses under generelt/Til nye forældre eller gå til artiklen ved at klikke HER

 
Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et nyt nummer som er 2380 3149.

Det nummer som står forneden på siden som en del af grafikken, er vores gamle nummer og gælder ikke længere.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, telefon, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys og lydudstyr. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 14.30 - 16.45

ons:   kl. 14.30 - 16.45

tors:   kl. 14.00 - 16.45

Fre:    kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL