Så er der endelig fest igen

Fredag d. 24. september er der fritidsklubfest. Det koster kr. 5,- at deltage (kr. 10,- for gæster), som man betaler med sit Gladsaxekort i klubbens køkken, eller kontant. Man kan også betale i døren når man kommer.

Festen starter kl. 18.00 og slutter kl. 21.00 for 4. klasserne og kl. 22.00 for 5.-6. klasserne.

Der er mulighed for at købe slik og sodavand til festen. Man kan kun bruge kontanter til festen.

Vi glæder os til en super fed fest.

Rekorden for flest børn til klubfest er 189 børn.

 
Skitur med Club 222

 

Hvornår - Uge 7 i 2022 – tirsdag d. 15-02-22 til søndag d. 20-02-22

Hvor – Østrig, Neukirchen (Gasthof Venedigerblick)

Pris for børn – 3700,-

Pris for voksne – 4400,-
Der er kun 25 pladser på turen, så det er først til mølle i forhold til booking. Sidste tilmelding d. 30-09-21.

 

Prisen inkluderer:

· 3 overnatninger

· Halvpension (morgenmad og aftensmad)

· 4 dages liftkort t.o.m årgang 2002

· 4 dages skileje og skihjelm (obligatorisk i Østrig for unge under 15 år)

· Busrejse - Neukirchen t/r med Østrigsruten

· Skiskole for alle børn, både øvede og begynder

Læs mere…
 
Covid nyt - August 2021

HURRA!

I må nu som forældre, gerne hente jeres børn i selve klubben og behøver ikke vente og ringe. I bedes dog stadig tænke så vidt mulig afstand og generelle fornuftige forholdsregler.

Hilsen Club 222

 
Nyt link til Gladsaxekortet

Vores link til Gladsaxekortet var åbenbart hold op med at virke. Dette er der nu rettet op på, så du igen kan klikke på linket i bjælken og komme direkte ind på siden.

Hilsen Club 222

 
Info til nye forældre OPDATERET

Der gik et eller andet galt da vi uploadede dokumenterne fra den velkomstpakke I har fået. De er nu opdaterede og kan nu også ses online ses under generelt/Til nye forældre eller gå til artiklen ved at klikke HER

 
Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et nyt nummer som er 2380 3149.

Det nummer som står forneden på siden som en del af grafikken, er vores gamle nummer og gælder ikke længere.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, telefon, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys og lydudstyr. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 15.00 - 16.45

ons:  kl. 14.30 - 16.45

tors:  kl. 15.00 - 16.45

Fre:   kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads eller computere, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads og computere er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er nogle gange børn som klager over, at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi prøver at holde øje med hvad jeres børn ser på Youtube o.lign.. Dette for at prøve at sikre at de ikke ser upassende indhold. Hvis vi ser at de ser ting som ikke svarer til deres alder, beder vi dem om at lade være. Med så mange tilgange til nettet er det dog ikke muligt at stille vandtætte garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL