Tur til Bakken

Tirsdag den 15. oktober tager vi en tur til Bakken – skal du med?

Vi tager afsted fra klubben kl. 10.30, og vi er hjemme igen i klubben kl. 18.00.

Prisen for turen er 150,- hvis du tilmelder dig i køkkenet inden den 8. oktober, herefter vil prisen være 250,- for et tur-pas. For dette beløb bliver du transporteret i bus lige til døren og du får et tur-pas på, så du kan prøve alle forlystelser.

Er du ikke er til forlystelser og derfor ikke skal have tur-pas, så er turen gratis for dig.

VIGTIGT! Alle der vil med, skal have tilmeldt sig senest tirsdag den 8. april, da vi skal have bestilt bus. Også hvis du skal med uden tur-pas.

O.B.S. Klubben er lukket på dagen! Du kan godt tage med, selvom du ikke vil prøve noget, så går vi rundt og hygger.

Husk mad og drikke til hele dagen.

Hilsen

Club222

 
Fortnite overnatning

 
FIFA overnatning

Fifa-overnatning i klubben, hvor I har mulighed for at vinde den store vandrepokal. Der bliver serveret aftensmad og snacks i løbet af aftenen.

Lodtrækningen starter kl. 16.00 og turneringen starter kl. 17.00. Gruppespillet bliver afviklet først, og når man ikke spiller, vil der være mulighed for at se fodbold på storskærmen i salen. Gruppespillet består af 3-4 kampe hver, dette afhænger af tilmeldte. Vi spiller kampe indtil vi har fundet en vinder af Champions League og Europa League.

Til dem, som vælger at spille Fortnite, så skal I selv medbringe alt jeres udstyr. Computer, skærm, Playstation, ledninger osv. Fra kl. 16.00 vil der være mulighed for at sætte sit udstyr op.

Du kan kun spille Fortnite, hvis du går i 6. klasse.

Børnene kan hentes/bliver sendt hjem kl. 09.00 lørdag morgen. Inden de sendes hjem, vil de få en let morgenmad.

Pris for Fifa/Fortnite-overnatningen er 30,-. Som betales i køkkenet med Gx-kortet.

Vi håber på mange gamerglade piger og drenge.

Thomas & Jønse

 
Skitur 2020

Så er det allerede tid til at tage beslutning om du vil med på næste års Club222 skitur.

Turen går til Neukirchen, Østrig.

Afrejse – Tirsdag d. 11-02-20 kl. 13.30 (fra Club222)

Hjemkomst – Søndag d. 16-02-20 kl. 13.30 (ved Club222)

Pris: 3500,-

Prisen dækker bus tur/retur, ski/støvler/hjelm leje, liftkort, hotel, halvpension, forsikring, Club222 hoodie.

Prisen bliver ikke mindre ved at man medbringer eget udstyr.

Ønsker man specielt udstyr, snowboard m.m koster det ekstra.

Man dækker selv frokost, slik m.m

Tilmelding er bindende

For detaljeret information klik HER

 
Nyhed - Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et midlertidigt nummer som er 2380 3149.

Vi håber på at få vores gamle nummer tilbage på et tidspunkt.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 14.30 - 16.45

ons:   kl. 14.30 - 16.45

tors:   kl. 14.30 - 16.45

Fre:    kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er ret tit børn som klager over at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi har besluttet at børnene i klubben kun må være på f.eks. Youtube, når der er en voksen tilstede. Dette for at prøve at kontrollere at de ikke ser upassende indhold. Med så mange tilgange til nettet er det ikke muligt at stille garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan/opdager og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
BETALING KUN MED GLADSAXEKORT

Det er kommet os for øre, at nogen synes at informationsniveauet ikke har været højt nok i forhold til at det eneste gyldige betalingsmiddel i klubben er GLADSAXEKORTET og at vi fremover burde informere bedre om dette.

Som hjælp til jer kan vi informere om at netop dette er sagt og understreget på vores intromøde med nye forældre, det har stået her på denne hjemmeside i flere år, (da det efterhånden er et gammelt kommunalt påbud), på Tabulex og nu igen i denne artikel.

Vi anbefaler dem som føler sig underinformeret, fremover at holde sig orienterede på klubbens hjemmeside.

Vi har informeret om dette mange gange, men vi har åbenbart ikke sagt det højt nok, så her kommer den igen igen:

BETALINGER AF TURE, MAD OG ANDRE KLUBAKTIVITETER SKER KUN VED BRUG AF GLADSAXEKORTET, DA VI IKKE KAN ELLER MÅ HÅNDTERE KONTANTER.

Vh Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL