Seneste nyt 15.05.20

På grund af forsamlingsforbudet er Club 222 desværre nødt til at aflyse alle planlagte arrangementer. Dette gælder foreløbig i perioden frem til d. 1. Juli 2020.

Der foregår i øjeblikket kun såkaldt nødpasning i klubben ifølge den information I allerede har fået fra skolen. Det vil sige at man tilmeldes nødpasningen via kontakt til skolens ledelse.

Vi glæder os til at situationen bliver bedre og vi alle kan ses igen.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Hilsen Camilla, Trunte, Jønse, Thomas, Tommy og Henrik.

 
Isøre 2020 UDSOLGT

Kære alle

Til info, så er der ikke flere ledige pladser til Isøre 2020 i sommerferien.

Hilsen
Club222

 
Isøre 2020

Én på opleveren? Ta’ med Club222 på sommerkoloni!

Vi fastholder traditionen og tager i sommerferien afsted til Isøre feriekoloni, som ligger ved Rørvig. Du har her mulighed for at få nye venskaber gennem masser af leg, konkurrencer, sjove aktiviteter og samvær i en hel uge.

Afgang: mandag d. 27.07.2020

Hjemkomst: søndag d. 02.08.2020

Pris 1200 kr.
Dækker fri kost, logi, transport og billet til Sommerland Sjælland.
Ved tilmelding betales et depositum på 900,- (Det er ikke muligt at få tilbagebetalt depositum) Tilmelding er først gældende ved betaling.

Betalingsmetoder:

Som noget nyt i år kan betalingen ske over MobilePay, Vadgård Skole 938272. Eksempel på betaling – “Navn: Thomas, Klasse: 5A, Isøre 2020”. Betales der med MobilePay skal du/I sende et screenshot til Thomas på 60150742 af betalingen.

Betaling med Gladsaxekortet skal ske hos en voksen i klubbens køkken.

Der er max 50 pladser!
Det er en eftertragtet tur, og pladserne bliver hurtigt udsolgt! Så kom ned i klubben og tilmeld dig. Vi har ingen sidste tilmeldingsdato – så først til mølle.

Infomøde onsdag d. 17. juni kl. 17:00 i Club222 - Det er vigtigt at både børn og forældre deltager.

 

Se eller print flyer HER

 
Glemmekassen

Som noget nyt har vi lavet et menupunkt under "Generelt", som hedder "Glemmekassen".

Her bliver der lagt billeder op af glemte sager. De bliver bortskaffet efter en måned på hitlisten. Du kan checke om der skulle være nogle af dine glemte ting, ved at klikke HER

 
Telefonen er oppe igen

Vores telefon virker nu igen, så der kan ringes til klubben hvis det er nødvendigt.

Vi har et nyt nummer som er 2380 3149.

Det nummer som står forneden på siden som en del af grafikken, er vores gamle nummer og gælder ikke længere.

 
Så er filmværkstedet igang igen.

Så er der gang i filmværkstedet igen. Kom og lav spændende film om det du har lyst til. Du kan bruge iPad, videokamera eller GoPro til at optage med. Vi har også greenscreen og forskelligt videolys. Derefter kan du lære at redigere i bl.a. Premiere pro og Aftereffects, som er top professionelle redigeringsprogrammer. Lav selv musik og lydeffekter til din film i vores iPad lydstudie.

Snak med Henrik om hvordan du kommer igang.

Der er åbent i filmværkstedet:

man: kl. 14.30 - 16.45

tirs:   kl. 14.30 - 16.45

ons:   kl. 14.30 - 16.45

tors:   kl. 14.30 - 16.45

Fre:    kl. 14.30 - 16.45

 
Vil du lave podcasts?

Har du/I lyst til at lave en podcast. Den kan handle om lige det du gerne vil fortælle. Livet i klubben, din hest, din sport eller fritidsinteresse. Den kan også handle om noget du er nysgerrig på og gerne vil vide mere om. Det kan også være at du har en bedstemor eller -far, som kan fortælle en masse sjove historier.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Hvis du har lyst til at lave din egen podcast, så tag fat i Henrik og hør hvordan du kommer igang.

 
Kostumer m.m. til filmværkstedet

Kære børn og forældre.

Hvis I skulle have noget gammelt tøj, udklædningstøj, legetøjsvåben, gamle styrthjelme, hatte og andre rekvisitter liggende, som I overvejer at smide ud, Vil vi meget gerne overtage disse ting i klubbens filmværksted. Vi er ved at opbygge en kostume- og rekvisitafdeling. Vi kan også godt bruge tøjstativer og bøjler. Tag fat i Henrik eller aflever til en anden voksen i klubben.

På forhånd tak.

Hilsen Club 222

 
Lidt om digital adfærd

Spil

Vi konstaterer med jævne mellemrum at der er børn som har downloadet og spiller spil på deres skole iPads, som ikke er tilladt for deres aldersgruppe grundet f.eks. voldeligt indhold. Når vi spørger ind til dette, får vi ofte at vide at det må de gerne derhjemme for deres forældre, hvilket er nærmest umuligt at checke rigtigheden af. Til det kan vi kun sige at vi som institution ikke kan forsvare dette og da deres iPads er ejet af skolen og er et undervisningsværktøj, forbeholder vi os retten til uden videre at slette disse apps/spil. Tal jævnligt med dit barn om dette og check eventuelt dit barns iPad for upassende indhold.

Foto og video

Der er ret tit børn som klager over at nogen har taget billeder eller video af dem uden deres samtykke, hvilket er absolut forbudt. Heldigvis når vi som regel at reagere inden de bliver delt på diverse sociale netværk og beder børnene om at slette disse optagelser, hvilket som regel sker. Tal med dit barn om dette og hvorfor det er vigtigt at andre mennesker omkring dem, har ret til privatliv, hvis man ikke ønsker sig udbredt på diverse sociale platforme.

Youtube o.lign.

Vi har besluttet at børnene i klubben kun må være på f.eks. Youtube, når der er en voksen tilstede. Dette for at prøve at kontrollere at de ikke ser upassende indhold. Med så mange tilgange til nettet er det ikke muligt at stille garantier for dette, men hvis vi gør hvad vi kan/opdager og I som forældre også snakker digital adfærd med jeres børn, kan vi måske minimere forbruget.

Vh Club 222

 
BETALING KUN MED GLADSAXEKORT

Det er kommet os for øre, at nogen synes at informationsniveauet ikke har været højt nok i forhold til at det eneste gyldige betalingsmiddel i klubben er GLADSAXEKORTET og at vi fremover burde informere bedre om dette.

Som hjælp til jer kan vi informere om at netop dette er sagt og understreget på vores intromøde med nye forældre, det har stået her på denne hjemmeside i flere år, (da det efterhånden er et gammelt kommunalt påbud), på Tabulex og nu igen i denne artikel.

Vi anbefaler dem som føler sig underinformeret, fremover at holde sig orienterede på klubbens hjemmeside.

Vi har informeret om dette mange gange, men vi har åbenbart ikke sagt det højt nok, så her kommer den igen igen:

BETALINGER AF TURE, MAD OG ANDRE KLUBAKTIVITETER SKER KUN VED BRUG AF GLADSAXEKORTET, DA VI IKKE KAN ELLER MÅ HÅNDTERE KONTANTER.

Vh Club 222

 
VIGTIGT om Tabulex

MEGET VIGTIGT!!!

Alle forældre (nye som gamle) bør registrere sig på Tabulex (klik på link i bjælken øverst på siden).

Her kan I holde øje med hvorvidt jeres barn har checket sig ind og ud af klubben, se meddelelser m.m. Vi beder jer dog om ikke at sende os beskeder via Tabulex, da vi indtil videre har nok at gøre på Aula.

Vh Club 222

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL